Így veszítettelek el

Szerző
Jenny Blackhurst

Jelzet: B 69
 
A brit szerzőnő regényének főszereplője Emma Cartwright. Legalábbis mindenki így ismeri a Shropshire megyei Ludlowban élő nőt. Azt senki sem tudja, csak a legjobb barátnője, Cassie, hogy négy évvel ezelőtt még teljesen máshogy hívták. Az eredeti neve Susan Webster.

Az új nevét és azonosságát azután kapta, hogy négy héttel azelőtt feltételesen kiengedték az Oakdale Pszichiátriai Intézetből. Oda pedig azért került, mert - bár ő semmire nem emlékszik a történtekből -, de megölte tizenkét hetes kisfiát, Dylant. Aztán egyik reggel egy kézzel címzett, felbélyegezetlen borítékot talál a bejárati ajtónál. Rögtön kirázza a hideg, hiszen a boríték Susan Webster névre szól. Reszkető kézzel bontja ki, és egy hároméves forma fiú fotóját találja benne - azzal a felirattal, hogy Dylan. Lehetséges, hogy mégis csak él a fia? Akkor viszont mégsem ölte meg őt, hiába állította ezt annak idején az orvosa, a rendőrség és a szerettei is? Ki küldhette a borítékot? És vajon mi a célja az egésszel?...

Ebben a jól megírt thrillerben, mely végig izgalomban tartja az olvasót, egy emlékeitől megfosztott nő küzd azért, hogy megtudja, vajon ki is ő valójában, és mi az igazság a múltjával kapcsolatban.

(Forrás: kello.hu)